Synstræningskoncept for professionelle

Køb af synstræningsudstyr til testning og træning

Bestil vores katalog ved at udfylde "kontakt"-formularen eller send en email direkte til info@TrainYourEyes.com.

Vi er forhandlere for blandt andet Bernell, Optomatters, VTE-produkter samt dem vi selv får produceret.

Randot Stereopsis TestCoverskeLEA Visus ChartBogstavsboldOejenklapperFoto TrainingstascheBalanceboardSpaceboard Med Sort BaggrundYoked PrismsCheiroskopTranaglyfQuotes

Et professionelt og sikkert total synstræningskoncept

TrainYourEyes er et total synstræningskoncept for optometrister og øjenlæger, som således kan tilbyde et professionelt og gennemarbejdet koncept til patienterne. Der arbejdes løbende på, i videst muligt omfang at bruge forskningsbaserede test- og træningsmetoder. I tillæg kan der trækkes på TrainYourEyes store database med både videnskabelige artikler samt pressereportager omkring emnet.

Support

Alle tilknyttede professionelle kan frit ringe og maile til TYE som bistår med rådgivning både i brugen af TYE og mere praktiske problemstillinger omkring patienter etc.

Synstræning sat i system

Med TrainYourEyes vælges at systematisere synstræning, dog på en måde, så der er plads til individualisme for patienter og professionelle, der således selv kan designe øvelser samt indlægge træningsvideoer. I vores træningsprogrammer har vi valgt at arbejde med 43 forskellige øvelser, dækkende over koordinations-, balance- og samsynsøvelser. Ca. 1/3 foregår på skærmen. Hver patient får designet sit eget personlige træningsprogram, som de har adgang til via Internettet.

Traenignsprogram Gennemfoert

Høj sikkerhed

TrainYourEyes anbefaler at patienten kommer til faste kontroller gennem træningsprogrammet ligesom i et traditionelt synstræningsforløb. Hver patient har gennem sin personlige kode en logbog, hvor tidsforbrug og resultater fra den daglige træning registreres. Det giver den professionelle et værdifuldt værktøj til at følge hjemmetræningen.

Hjemmeside Logbog

Tværfagligt samarbejde

TrainYourEyes ligger stor vægt på det tværfaglige samarbejde og arbejder derfor sammen med bla. fysioterapeuter, ergoterapeuter, neuropsykologer, sundhedsplejersker, lærere, ortoptister og øjenlæger.
TrainYourEyes godkendt af Team Danmark
I både Norge, Tyskland og Danmark har TrainYourEyes formået at opbygge et brand indenfor sportsvision for elitesportsudøvere såvel for landshold som for klubber og individuelle udøvere. TrainYourEyes – konceptet er ligeledes en godkendt integreret del af Team Danmarks elitetestning og træning. TrainYourEyes har pt. arbejdet med over 1.300 elitesportsudøvere fra 30 forskellige sportsgrene.

Kurser

TrainYourEyes afholder 3-dages kurser om samsynstræning. Efter denne weekend er deltagerne i stand til at påbegynde samsynstræning af patienter med TrainYourEyes som det optiske værktøj, hvilket sikrer et højt professionelt niveau for såvel butik som patient.
Kurset er en blanding af teori og workshop med det overordnede formål, at lære deltagerne, hvad de forskellige samsynskomponenter er, hvordan man tester samt hvilke træningsøvelser, man bruger.
Alle deltagere på kurserne prøver derfor alle tests og træningsøvelser på sig selv og hinanden. På den måde forlader deltagerne kurset med et klart indtryk af, hvordan samsynet undersøges og optrænes.
Opstarterkurset giver ret til 17 uddannelsespoint fra DO.
Desuden arrangeres kurser med andre fagpersoner, f.eks. anerkendte amerikanske optometrister og forskere indenfor (neuro-)psykologi.

Klient/patientgrupper

I hver skoleklasse er der 3-5 elever med så nedsat samsyn, at det bør optrænes. Denne patientgruppe er absolut den største indenfor vanlig samsynstræning. Der findes dog procentvis en stor gruppe unge, studerende samt voksne med skærmarbejde. Dertil kommer naturligvis (elite)sportsfolk og patienter med forskellige typer hjerneskader.

Forskning

Der findes på nuværende tidspunkt allerede en del forskning på området, specielt indenfor konvergens insufficiens, der er en accepteret WHO-diagnosekode indenfor sundhedssystemet. I tillæg er der, primært amerikansk, forskning indenfor forskellige dele af samsynstræningen.

Maria Beadle, der er grundlæggeren af TrainYourEyes, sidder desuden i en ekspertgruppe under Synoptik Fondens ”Projekt Børn og Unges Syn”, der har til hensigt at samle og lave evidensbaserede test- og træningsoplæg til den fremtidige offentlige screening af skolebørns syn. I denne forbindelse er hun klinisk forskningsleder i et forskningsprojekt styret af neuropsykologer fra Københavns Universitet.