CECILIE VANDT KAMPEN MOD INDLÆRINGSPROBLEMER

<< Nyheder
21. november 2011

Dette er beretningen om vores 10-årige datter Cecilies kamp mod hendes indlæringsproblemer, og som hun vandt!!

Første gang vi hørte om sansemotorik var igennem en rigtig god veninde, som havde nogle sanselige problemer med sin datter. Gennem kyndig vejledning fra Dine Øje og Sansemotorik, Bjerringbro opnåede pågældende familie at træne datterens problem væk.

På daværende tidspunkt var vi som forældre dybt frustrerede. Vores datter Cecilie havde det rigtig dårligt, trivedes ikke i skolen, og derhjemme var det meget ofte som en ond drøm, med raserianfald i uanede højder, selv over de mindste ting. Vi var helt overbevidste om, at der var et eller andet galt med hende, og vi satte derfor alverdens ting i gang for at få vished.

Efter venindens beretning kontaktede vi Sansemotorik i Bjerringbro, og efter 1 times leg og mærkelige øvelser var Vibeke slet ikke i tvivl. Cecilies indlæringsproblemer skyldes hendes samsyn. Prøv selv at se!! Cecilies øjne hoppede og dansede som lopper på springtur ,når hun bevægede hendes øjne.
Vores første besøg hos Vibeke var i december 2010, og i maj 2011 fik Cecilie konstateret ADHD, for hvilket hun nu bliver medicineret for.

Efter et besøg hos Dine Øjne i Risskov var vi helt klar på at træne problemerne væk. VI trænede og trænede og langsomt begyndte der at ske vidunderlige ting med Cecilie. Pludselig kunne hun udbryde: Mor, der står Grønhøjvej, der på skiltet!! I skolen gik alting meget nemmere for hende.

Hun var nu ikke længere ked af at komme i skole, og de daglige konflikter i skolen forsvandt som dug for solen. Ved specielt stavning og læsning er det en utroligt stolt mor, som netop har modtaget den nye elevplan for hende. Diktater er næsten fejlfrie, nu tror vi på mirakler.

I matematik har hun nu indhentet de andre, hvor hun før var 2 klassetrin efter. Den seneste kommentar fra elevplanen lyder sådan her: 'Cecilie gør en ihærdig indsats for at koncentrere sig. Hun har meget at indhente, men det skal hun nok komme efter!!!' Sådan min pige!

Cecilie har ved hårdt arbejde trænet sine indlæringsproblemer væk. Det har bestemt ikke altid været nemt at lokke hende til at træne, men hun var glad når dagens træning var overstået. Det er hendes værk, og en investering som vi forældre har gjort i hendes fremtid. Nu tør vi tro på, at hun nok skal klare sig i tiden fremover. Vi er så stolte, at vi slet ikke kan få hænderne ned, og vi får helt tårer i øjnene når vi tænker blot et år tilbage. Hun har fået nogle fantastiske redskaber, så hun kan udnytte den visuelle læring, som hun har brug for.

Uddannelse er meget vigtig for vort samfund i dag, og med et handicap som ADHD er oddsene endnu sværere. I fællesskab har vi nu hjulpet hende rigtig godt på vej, takket være træning ved Dine Øjne og de mange sanse motoriske øvelser.

En kæmpe stor tak til Bettina og Vibeke for det, som I har gjort for vores datter. Vi kan ikke finde ord for den kæmpe lykke og lettelse bekendtskabet med Jer har medført. Vi vil aldrig glemme Jer, og viderebringer hermed de allervarmeste anbefalinger for disse skønne mennesker og for deres store faglige kunnen. Giv Jeres børn den fremtid de fortjener. I kommer ikke til at fortryde det.

Cecilie Albertsen & hendes forældre