DION - EN NYOPSTÅET LÆSEHEST

<< Nyheder
19. september 2011

Hej
Jeg hedder Dion og studerer samfundsfag på Aarhus Universitet. Kort efter jeg var begyndt på mit studie i sommeren 2010 begyndte jeg at kunne mærke, at det var hårdt for mine øjne at læse.

Jeg har altid læst meget, nogle gange 100 sider om dagen, men har ikke før tænkt over om det gjorde ondt i mine øjne, men det gjorde det nu og det irriterede mig grænseløst. Først tænkte jeg, at det nok var, fordi jeg ikke havde læst så meget i mit forgangne sabbat-år, men da det blev ved tænkte jeg, at jeg hellere måtte søge optiker.

Det gjorde jeg så. Første gang en optiker i Aarhus, hvor jeg fik taget en synsprøve og blev opfordret til briller. Det tyggede jeg så lidt på og kom frem til, at jeg nok hellere måtte besøge den optiker jeg var tilknyttet der, hvor jeg kommer fra. Jeg fik bestilt en tid og fik her undersøgt mine øjne på alle leder og kanter – det man kalder en synsanalyse.

Optikeren sagde denne gang, at mine symptomer mindede om det, der i folkemunde kaldes at være bælgøjet – skele ud ad – og måske forringet samsyn. Hun henviste mig derpå til Klinik DineØjne, hvor jeg efterfølgende fik bestilt en tid til konsultation.

Nu ca. et halvt år efter jeg først kontaktede optikeren i Aarhus har jeg ikke flere problemer med mine øjne. For første gang i mit liv kan jeg se min næse fra begge sider på samme tid! Jeg har endda opnået at læse endnu hurtigere selvom jeg i forvejen kunne læse op til 30 sider på en time. Det eneste, der nu hæmmer min læsning er fysisk eller psykisk træthed eller ganske almindelig dovenskab.

Det har været en hård omgang, ja, især i starten, hvor resultaterne synes meget små og man lidt tænker 'er det mon spild af penge.' Men efter ca. 1½ måned med 30 minutters træning, hver dag, begyndte jeg at mærke forskel og derfra gik det bare i fuld galop fremad!

Jeg kan derfor opfordre alle, der har problemer med samsynet, med at læse eller bare nogle af de problemer jeg har haft til at kontakte Klinik DineØjne.dk for at høre om de ikke kan gøre noget ved det. Det har på ingen måde været 'spild af penge' eller tid, for som min mor så klogt sagde, da jeg første gang fandt ud af, hvad man skulle give: 'Det er det samme som et par briller, måske to til tre, men på et liv køber du flere end det!'

Venlig hilsen
Dion, en nyopstået læsehest