KOM PÅ GYMNASIET PGA. SYNSTRÆNING

<< Nyheder
11. december 2012

Til Mogens Skov, Skovs Optik i Viborg.

Jeg synes faktisk det går helt godt. Jeg kom for sjov til at kigge på mine karakterer fra den gang jeg begyndte i 7. klasse og til jeg stoppede nede hos dig i 10. klasse. Man kan tydeligt se en forandring, og jeg kan selv mærke, at jeg har forbedret mig meget efter jeg har gået til synstræning nede hos dig. Jeg er blevet meget hurtigere til at læse, som er en af de ting, der har gjort at jeg turde begynde på gymnasiet. Min mor hjælper mig dog lidt en gang imellem, når jeg har mange lektier for, men det er dog langt fra så meget som hun gjorde før i tiden.

Frem til 7. klasse havde jeg meget svært ved at læse, og læste rigtigt langsomt, og derfor brugte jeg rigtigt meget af min fritid på lektier.

Førhen var jeg ikke særligt glad for at spille boldspil i idræt, da jeg havde meget svært at gribe en bold pga. mit dobbeltsyn. Nu har jeg ingen problemer med at gribe en bold, hvilket gør det meget sjovere at spille f.eks. håndbold.

Jeg er meget glad for, at jeg hørte om, at jeg kunne få hjælp hos dig og prøvede det, selvom jeg syntes, det lød som en fjollet idé til at starte med. Men det har virkelig været al den tid og energi værd, som jeg har brugt på det. Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om det noget før, det havde helt klart været godt. Men jeg er rigtigt glad for at du har kunnet hjælpe mig, for ellers tror jeg aldrig jeg var kommet på gymnasiet. Det var mine læseproblemer alt for store til, men nu håber jeg på, at jeg kan begynde på tandlægeskolen efter 3.g.

Jeg vil bare sige mange tak for hjælpen. Jeg håber, at du har det godt og får hjulpet en masse andre, så de kan få en god skolegang.

Kærlig hilsen
Marie-Louise Pedersen