NU HAR SOFIE IKKE ADHD MERE!

<< Nyheder
11. oktober 2011

Træningsforløb for samsynsproblemer hos Doris Holmer, DH Syn&Træning i Solrød.

Sofie fik i jan. 2011 konstateret samsynsproblemer ved en tilfældighed.
Hun syntes hendes syn var blevet dårligere og vi gik til optiker som fandt synet normalt, men derimod kunne se, at der var disse samsynproblemer.
Vi var meget forundrede og havde aldrig hørt om dette.

Men da jeg læste på hjemmesiden hvilke symptomer det kunne give sig udslag i faldt der en sten fra mit hjerte. Sofie havde i årevis haft problemer med mangel på koncentration, uro, forståelse og læsning. Så meget at hun til sidst blev vurderet for ADHD.

Efter første besøg hos Doris faldt en del ting på plads og vi kunne pludselig forstå hvorfor Sofie havde haft så mange vanskeligheder i skolen.
Efter ¾ års træning med besøg hos Doris ca. hver 3-4 uge har Sofie rykket sig meget. Hun kan nu læse uden at blive træt og ukoncentreret i længere tid og hendes uro er blevet meget mindre. Vi får nu gode tilbagemeldinger fra skolen i stedet for det modsatte..

Så jeg kan kun anbefale Doris og hendes træning og håber at man en dag vil undersøge alle børn for samsynsproblemer så snart de starter i skole da det ville kunne afhjælpe mange problemer og nederlag for disse børn hvis det bliver opdaget i tide..

Gitte Hiort-Lorenzen
Roskilde