NU KAN JEG FOKUSERE MED BEGGE ØJNE - SAMTIDIGT!

<< Nyheder
7. oktober 2013

Min kropskoordination har altid været meget dårlig. Jeg har bl.a. aldrig kunne gribe en bold, så boldidræt har jeg derfor altid undgået. 3 D synet var også meget dårligt. Disse ting tænkte jeg dog ikke særlig meget over, da jeg ikke havde de store praktiske gener af det.

Det var først, da jeg blev klar over, at alle disse ting kunne relateres til et dårligt samsyn, at jeg fandt ud af, at man rent faktisk kunne gøre noget ved det. Så jeg bestemte mig til at prøve samsynstræning. På det tidspunkt syntes jeg også, det var meget irriterende, at hver gang jeg prøvede at fokusere med begge øjne samtidigt, så kunne jeg ikke se klart.

Jeg er overrasket over, hvor hurtigt og nemt det har været at forbedre mit samsyn. Øvelserne har taget 20-30 minutter dagligt og jeg har næsten kunne mærke forskel fra dag til dag.

Træningen har også påvirket områder af mit sidesyn, som jeg ikke var klar over var dårligt. Jeg kan nu pludselig gribe de ting, der bliver kastet til mig og jeg har fået en helt anden dybdeopfattelse end før, da jeg nu kan se i 3 D både langt væk og tæt på.

Gitte 30 år gået til træning hos Samsynsklinikken ved Doris Holmer i Solrød