SYNSTRÆNING ÅRSAG TIL AT MARIE-LOUISE KOM PÅ GYMNASIET

<< Nyheder
28. februar 2012

Marie-Louise har trænet hos Skovs Optik i Viborg - hos Mogens Skov:
Hej Mogens.
Jeg synes lige du skal vide hvordan det er gået mig, efter jeg stoppede til træning. Jeg stoppede nede ved dig i sommers sidste år, fordi jeg desværre ikke havde tid til at fortsætte. Jeg begyndte på Mariagerfjord Gymnasium efter sommerferien.

Jeg synes faktisk også det går helt godt. Jeg kom for sjov til at kigge på mine karakterer fra dengang jeg begyndte i 7. klasse, og til jeg stoppede nede ved dig i slutningen af 10. klasse. Man kan tydeligt se en forandring, og jeg kan også selv mærke, at jeg har forbedret mig meget efter jeg har gået til synstræning nede hos dig.

Jeg er blevet meget hurtigere til at læse, som er en af de ting, der har gjort at jeg turde begynde på gymnasiet. Min mor hjælper mig dog lidt en gang imellem, når jeg har mange lektier for, men det er dog langt fra så meget som hun gjorde før i tiden.

Frem til 7.klasse havde jeg meget svært ved at læse, og læste rigtigt langsomt, og derfor brugte jeg rigtigt meget af min fritid på lektier.

Førhen var jeg heller ikke særlig glad for at spille boldspil i idræt, da jeg havde meget svært ved at gribe en bold på grund af mit dobbeltsyn. Nu har jeg ingen problemer med at gribe en bold, hvilket gør det meget sjovere at spille fx håndbold.

Jeg er meget glad for, at jeg hørte om, at jeg kunne få hjælp hos dig og prøvede det, selvom jeg syntes, det lød som en fjollet idé til at starte med. Men det har virkelig været al den tid og energi værd, som jeg har brugt på det.

Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om det noget før, men det har helt klart været godt, og jeg er rigtig glad for, at du har kunnet hjælpe mig, for ellers tror jeg aldrig jeg var begyndt på gymnasiet. Det var mine læseproblemer alt for store til, men nu håber jeg på at jeg kan begynde på tandlægehøjskolen efter 3.g.

Jeg vil bare sige mange tak for hjælpen. Jeg håber du har det godt, og får hjulpet en masse andre, så de kan få en god skolegang.

Kærlig hilsen

Marie-Louise Nedergaard Pedersen